Rólunk

A Vehement Consultancy Kft. 2016 januárja óta működik; egy az SAP tanácsadás és az SAP rendszer bevezetés hatalmas területén meglévő szűk piaci keresletet kíván kielégíteni. Cégünk számos, a Fortune 500 listán szereplő vállalat számára nyújt személyre szabott SAP megoldásokat. Küldetésünk, hogy pusztán kemény munkával és innovációval hozzunk létre alkalmazásokat és megoldásokat, és mindezt szenvedéllyel, professzionális módon tegyük. Több ismert nemzetközi cégnek nyújtunk szolgáltatásokat, mindez egy olyan csapat érdeme, amely örömét leli az ügyfelek szolgálatában.

A piac különböző szegmenseiről gondoskodunk és hisszük abban, hogy úgy fejleszthetjük ügyfélkapcsolatainkat, ha eredményekkel bizonyítunk. A 2016-os év a szerény kezdetek jegyében indult, azóta ugrásszerű növekedést realizáltunk. Mivel köztudott, hogy az SAP tanácsadás virágzó iparág célunk az, hogy a legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek és minden nap egyre több „sikersztori” születéséhez járuljunk hozzá. Mr. Mohammed Qasim Malik a Vehement Consultancy Kft alapítója, dinamikus vezetési stílusának köszönhetően a cég új területeket fedez fel.

Cégünk SAP tanácsadást nyújt ügyfeleinek, hogy növelhessék nyereségességüket. Az eredményeket garantálni tudjuk. SAP tanácsadói múltunknak köszönhetően cégünk ismert a piacon; kizárólag magasan képzett informatikai szakemberek fordulnak hozzánk, ami megkönnyíti és leegyszerűsíti a megkeresések feldolgozását.

 

Jövőképünk:

 

Az innovatív megoldások fejlesztésével és a munka minőségének javításával folyamatosan fejleszteni kívánjuk globális piacon meglévő pozíciónkat, valamint biztosítani kívánjuk munkatársaink folyamatos fejlődését és munkahelyi jólétét.

 

Küldetésünk:

 

Küldetésünk az, hogy lenyűgöző, interaktív és szilárd rendszert hozzunk létre ügyfeleink számára és mindezt rendkívül versenyképes környezetben. Személyre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, valamint legjobb szaktudásunkat állítjuk szolgálatukba.

Üzleti etika:

  • Minőség
  • Fenntarthatóság
  • Eredmények
  • Elégedettség

 

  • Szolgáltatások