SAP & egyéb informatikai szolgáltatások

A Vehement Consultancy Kft. SAP rendszer bevezetésére és támogatására irányuló széleskörű szolgáltatásokat nyújt. Megértve, hogy nem létezik két olyan cég, amely egyforma követelményeket támaszt, informatikai megoldásokat nyújtó cégként az a legfontosabb számunkra, hogy megértsük a vállalkozásokat és így képesek legyünk a legjobb megoldást alkalmazni, valamint mindkét fél számára minden szempontból előnyös (win-win) helyzetet létrehozni. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az 4.6 – ECC 6.0. SAP licencek területén.

Az általunk kínált funkciók segítségével Ön üzleti folyamatának minden területét optimalizálhatja, legyen az pénzügyi elszámolás, marketing, gyártás, szolgáltatás, vagy értékesítés, forgalmazás vagy raktározás. SAP gyakorlatunk a teljes ellátási láncában felmerülő információt optimalizálja. Magasan képzett tanácsadóink a piaci és ügyfélelvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlesztik szakértelmüket. Kiváló tehetségállományunknak és kiemelkedő ügyfél-kapcsolatainknak köszönhetően egyedi és változatos ügyfélkörrel dolgozunk, kiváló minőséggel valamint eredményorientált teljesítménnyel.

Cégünk elkötelezett az SAP valamennyi területe mellett, legyen az funkcionális vagy műszaki terület, ezért tudjunk megérteni az Ön problémáit. Szakembereink további költség nélkül lefordítják az Ön által előírt követelmény egyszerű leírását, a tényleges műszaki követelményre. Ha velünk dolgozik, kizárólag kiváló minőségre és lélegzetelállító eredményre számíthat. Szakembereink értelmezése alapján a megfelelő tanácsadót rendeljük az Ön problémájához. A teljes SAP team az Ön rendelkezésére áll, hogy az Ön rendszere teljes mértékben működőképes legyen, és mindenkor megfeleljen az Ön igényeinek.

SAP rendszer bevezetése

A Vehement Consultancy Kft. egyedülállóan ismeri az üzletmenet folyamatát valamint az SAP rendszer bevezetését és szakértelmével a teljes projekt életciklust támogatja; az értékeléstől, a terveken, a végrehajtáson és az éles indításon át a változásmenedzsment támogatásáig valamint a képzésig.

SAP műszaki tanácsadás
A Vehement Consultancy Kft. átfogó SAP műszaki tanácsadói szolgáltatásokat nyújt, beleértve az infrastruktúrát, a biztonságot és a szolgáltatások frissítését.

SAP fejlesztési és minőségbiztosítási szolgáltatások
A Vehement Consultancy Kft-nél mi először pontosan megértjük és elemezzük az Ön fejlesztési- és teszt követelményeit, hogy magas teljesítményt és minőségi szabványokat biztosíthassunk, és hogy az Ön üzleti szükségleteire megfelelő megoldásokat nyújthassunk.

SAP támogatás és képzés
Támogatási és képzési szolgáltatásaink lényege, hogy Ön egyedülállóan jól tudja végrehajtani a változást szervezetében és megfelelően biztosítani tudja felhasználói és informatikai csapata számára a folyamatos sikerhez szükséges támogatási szintet.