SAP fejlesztési és minőségbiztosítási szolgáltatások

A Vehement Consultancy Kft. szaktudást és rugalmas szolgáltatási lehetőségeket állít az Ön fejlesztési projektje szolgálatába – az alapvető fejlesztésektől (pl. jelentések vagy folyamatábra bővítések) az új funkciók és alkalmazások teljes fejlesztésig.

A Vehement Consultancy Kft. minőségbiztosítási szolgáltatásokat is nyújt, hogy hatékony és eredményes tesztelési szolgáltatásokkal támogassa ügyfeleit. A Vehement Consultancy szakértői támogatják az Ön projekt team-jét, hogy a projektek teljes körűen dokumentálva legyenek és készen álljanak a felhasználók számára való közzétételre.

SAP infrastruktúra
A rendszerfejlesztő csoportunk bevált módszerek, eljárások, eszközök és keretek alkalmazásával az Ön rendelkezésére bocsátja szakértelmét nagyobb alkalmazások és csomagok tervezése, dizájnkialakítása, fejlesztése és adatainak átalakítása során, legyen az a műszaki készségek bővítése egy bevezetés során vagy egy átfogó fejlesztési projekt kiszervezése.

SAP Minőségbiztosítási szolgáltatások
A Vehement Consultancy Kft. megérti azon stratégiák pontos követelményeit és tervét, amelyek feltétlenül szükségesek ügyfeleink termékeinek szakértő teszteléséhez és kiváló minőségi szabványához, elemezzük, illetve megtervezzük azokat.