SAP műszaki tanácsadás

SAP technológiai szakértőink mindig készen állnak arra, hogy támogassák az Ön csapatát az SAP környezettel kapcsolatosan, illetve az SAP környezetnek a teljes informatikai környezetbe történő integrálása során. A Vehement Consultancy Kft. az Ön összes műszaki szükségletére a legjobb módszertant kínálja az infrastruktúrától a biztonságig és a frissítésekig, illetve a személyre szabott megoldás kifejlesztéséig. Szolgáltatásaink az elemzéstől és a koncepciótól a bevezetésig és a rendszerkörnyezet működtetéséig mindenre területet lefednek.

Szakértelmünk kiterjed az SAP alkalmazásokra, az SAP Net Weaver platformra, számos adatbázisra és operációs rendszerre, adatvándoroltatásra és adatok archiválására, valamint speciális ismeretekkel rendelkezünk az SAP valamint az üzleti alkalmazásbiztonság területén.

SAP infrastruktúra
Az infrastruktúra szolgáltatások az Ön projektjének fő tengelye. A Vehement Consultancy Kft. átfogó SAP infrastruktúra értékelést és tanácsadást, vándoroltatást, projekt és program menedzsmentet, SAP biztonsági és SAP támogatási szolgáltatásokat nyújt.

SAP biztonság
Hitelesített szakértelemmel rendelkező biztonsági csoportunk bizonyított megoldásokat nyújt az információvédelem területén. Csapatunk kiváló minőségű, költséghatékony szolgáltatásokat nyújt, amelyek segítik ügyfeleinket az információvédelem vállalati szintű megközelítésében.

SAP frissítési/bővítési szolgáltatások
Az SAP verziók frissítése és bővítése meglehetősen összetett feladat lehet. A mi feladatunk, hogy a szabványos SAP megoldások és az összes egyedi kiterjesztés a frissítést követően is működjön, illetve azt követően is funkcionáljon, hogy a testre szabott megoldások összhangba kerültek a legújabb technológiával. A Vehement tanácsadói a 3.1H, 4.0, 4.6b, 4.7-től az ECC 5.0&6.0 SAP licencekig számos frissítési projektet hajtottak végre sikeresen. A frissítésbe tartozik a teljes frissítés, az ECC funkcionális frissítése, valamint az SAP rendszer műszaki frissítései.