SAP rendszer bevezetési szolgáltatások

Cégünk az SAP tanácsadás és az SAP rendszerek bevezetésének úttörője, mind a nagy, mind a közepes cégek ERP rendszer iránti igényét megérti. A Vehement Consultancy Kft. kifejezetten versenyképes áron kínál személyre szabott szolgáltatásokat, függetlenül a megrendelő cég méretétől. Az ERP platformmal rendelkező ügyfeleink részére nyújtott szolgáltatásainkkal úgy tudunk segítséget nyújtani ahhoz, hogy a cég minél többet profitáljon az SAP rendszerből, hogy az SAP Net Weaver használatával leegyszerűsítjük a műveleteket, vagy hogy több funkciót biztosítunk a SCM/APO, HR, CRM stb. alkalmazásokból.

Kipróbált bevezetési eszközeivel és az ASAP projekt módszertan használatával a Vehement Consultancy Kft. sikerrel vezette be megoldásokat az ügyfeleknél, hangsúlyozva a bevezetési ciklus csökkentését és optimalizációját, minden egyes ügyfél esetén a legújabb, legjobb üzleti gyakorlat alkalmazásával.

A projekt életciklusa alatt a Vehement Consultancy Kft. a hatékony előkészítésre, a megoldás tervezésére, a végrehajtásra és az éles indítás támogatási rendszerére teljes szolgáltatási csomagot nyújt, amelyek az alábbiakat tartalmazzák:-

SAP rendszer bevezetése
Az SAP alkalmazások, technológia és az ASAP projekt módszertan kitűnő ismeretével cégünk a rendszer bevezetésére irányuló szolgáltatások között többek között az alábbiakat kínálja: új SAP ERP bevezetések, egyéb SAP alkalmazások bevezetése, SAP kiterjesztése a vállalati divíziók és leányvállalatok szintjén. A Vehement Consultancy Kft-re a teljes projekt életciklus alatt számíthat az értékeléstől az éles indítást követő támogatásig.

SAP projekt menedzsment
Cégünk úgy tekint a projekt menedzsmentre, mint amely üzleti előnyöket kell, hogy létrehozzon. Mi nem csupán az informatikai költségek és határidők kezelésére szorítkozunk, hiszen felismerjük, hogy a programoknak ki kell terjedniük a műszaki, szervezeti, emberi és üzleti folyamatokba történő befektetésre is—mindezt időben és a megadott költségvetésnek megfelelően.

Változásmenedzsment és képzés
A bevezetés során a projekt sikerének döntő fontosságú tényezője a projekt team, a felhasználók és a részvényesek megfelelő felkészítése. Bevezetési szolgáltatásaink közé tartozik a projekt team, a menedzsment és a végfelhasználók képzése. A képzéseket kifejezetten az Ön szervezetére szabva alakítjuk ki és hajtjuk végre.